Adelgazar con hipnosis, Blog

Hipnosis y la Banda Gástrica Virtual

Testimoni de Silvia Arnal – Aprimar-se amb hipnosi

Martes, noviembre 15th, 2016

Em sento molt millor amb mi mateixa. Tinc molta més autoestima i estic més contenta. Ja no tinc ansietat, ja no em fa falta picotejar ni menjar compulsivament. Ha sigut un gran canvi per mi.

 

Silvia Arnal – 18 kilos aprimats amb hipnosi

MM: Ja fa més d’1 any que vas començar el nostre mètode per aprimar-se. Com ha canviat la teva vida des d’aleshores?

SA: Em trobo perfecte. He deixat de tenir ansietat pel menjar i em sento alliberada per no haver de tornar mai més a fer dieta.

Porto aprimats 18 kilos i el més sorprenent és que no he tingut que fer dieta. Menjo de tot i no passo gana.

 

MM: Com ha canviat la teva relació amb el menjar?

SA: Ara menjo de tot. No tinc prohibicions. Si em ve de gust, m’ho menjo. Les quantitats són les correctes per mi, perquè ara ja no menjo en excés. Ara menjo el que jo necessito, que és menys quantitat que la d’abans, doncs ja no tinc ansietat.

 

MM: T’havien funcionat les dietes d’abans?

SA: No, amb totes les dietes que feia sempre em tornava a engreixar. La història de la meva vida era aprimar-me i tornar a engreixar. Sempre estava dieta: “No pots menjar això, no pots menjar lo altre…”. Pujava i baixava de pes, i quan deixava la dieta menjava amb ansietat, devorava el menjar, picotejava… Però jo pensava que la dieta era la única manera per aprimar-me. Amb vosaltres he descobert que estava equivocada.

 

Porto aprimats 18 kilos i el més sorprenent és que no he tingut que fer dieta. Menjo de tot i no passo gana.

 

MM: Com et sents a nivell emocional després de fer el tractament amb nosaltres?

SA: Em sento molt millor amb mi mateixa. Tinc molta més autoestima i estic més contenta. Ja no tinc ansietat, ja no em fa falta picotejar ni menjar compulsivament. Ha sigut un gran canvi per mi.

 

MM: Què és el que més valores de tot el procés que has fet per aprimar-te?

SA: Que no he fet dieta, no he passat gana i no tinc ansietat. A més, he tingut i tinc un seguiment constant amb Montse Marsà.

 

MM: A dia d’avui, et sents satisfeta amb la inversió que vas fer?

SA: Moltíssim! Ho recomano a tothom que em pregunta com ho he fet per aprimar-me, perquè em veuen molt millor i més contenta que mai.

 

MM: Per què recomanaríes el mètode d’aprimar-se de Montse Marsà?

SA: Perquè les sessions amb la Montse són individuals i les va personalitzar al meu cas. Perquè he pogut aprimar-me sense fer dieta i sense ansietat. Ja fa més d’1 any que vaig fer la sessió i mantinc el meu pes saludable! No hi ha efecte rebot.

 

MM: Per què ens vas escollir?

SA: Perquè tot el tractament és individual i personalitzat a mi. Em vau transmetre molta confiança i vaig poder fer una visita informativa sense compromís amb la psicòloga Montse Marsà on em va resoldre tots els meus dubtes. A més, el fet que les sessions fossin individuals per mi era molt important, em sentia molt frustrada amb les dietes i volia que fos individual i adaptat a mi.

 

Montse Marsà- Psicòleg 19449, hipnoterapeuta i health coach.Categorías: adelgazar | Adelgazar con hipnosis | hipnosis para adelgazar | perder peso con hipnosis

Los comentarios están cerrados.

Banda Gástrica Virtual - Hipnosis para adelgazar